31 May 2012

Assalamualaikum semua :)

Ninie nak story mory pasal cuti 2 minggu ni. Kay, memang lah ninie suke cuti ni kan sebab tak sekolah. Tapi tu lahh, bosan lah cuti ni takk pergi mane mane pon. Duduk rumah makan tidur main blackshot je. Ninie nak keluar, tapi taktahu lah nak keluar dengan sape. Almaklumlah, siapa lah ninie ni nak keluar dengan ninie kan. Hewhew x) Kawan kawan semua cadang nak keluar minggu depan. Habis minggu ni nak buat ape? Boleh gemuk ninie macam ni dah kalau hari hari makan tidur makan tidur :P Nak keluar hari hari duit takde. Pokai lah cuti ni ayah tak bagi duit :( Lain lah kalau ade orang nak belanje kan kan? Nak keluar dengan hubby ninie pulak kene tunggu sabtu ahad. Sebab hari lain semua dia kerja. Sedih :( Yelahh, carik duit nak tunang and kahwin kan? x) Suke suke. Okay lah. Ninie nak sambung main blackshot ninie balik. Haha, Bye youolls :*
Sincrely, Ninie 


Thanks For Reading :)

30 May 2012

I LOVE YOU


Sayanggggggggggg , I love you so much :* Nak tahu tak , selama kita couple ni syg bahagia sangat dengan b . Seriously , syg ikhlas cakap bende ni dari hati :) Syg tak pernah rase sebahagia macam ni . Bile syg ade dengan b syg rase tenang rase gembira sangat sangat rase puas 1001 rase lah . Kalau boleh syg nak selalu ade dengan b . Syg yakin and syg akan pastikan yg b jodoh syg . Syg janji syg akan pertahankan hubungan kite ni selagi syg masih bernafas . Syg harap b pon macam tu . B sorang je yang boleh paham syg , tahan dengan perangai syg ni x) Syg bertuah sangat dapat b . Syg takkan bagi perempuan lain rampas b dari syg . B tetap syg punya . Gembira rase hati bile b cakap pasal nak tunang tahun depan . Ya Allah , semoga ianya menjadi kenyataan .  Semoga b lah jodoh syg . Syg harap sangat . Dah macam macam yang kite lalui bersama . Suka duka bersama :) Banyakkk sangatttttt . Ya Allah , hanya Allah je yang tahu perasaan sayang ni banyak mane . Syg tak boleh bayangkan kehidupan syg kalau takde b nanti . B lah semangat syg . Kalau b takde , macam mane syg nak hidup ? Syg sayanggggggg sangat dekat b <3


Thanks For Reading :)