30 May 2012

I LOVE YOU


Sayanggggggggggg , I love you so much :* Nak tahu tak , selama kita couple ni syg bahagia sangat dengan b . Seriously , syg ikhlas cakap bende ni dari hati :) Syg tak pernah rase sebahagia macam ni . Bile syg ade dengan b syg rase tenang rase gembira sangat sangat rase puas 1001 rase lah . Kalau boleh syg nak selalu ade dengan b . Syg yakin and syg akan pastikan yg b jodoh syg . Syg janji syg akan pertahankan hubungan kite ni selagi syg masih bernafas . Syg harap b pon macam tu . B sorang je yang boleh paham syg , tahan dengan perangai syg ni x) Syg bertuah sangat dapat b . Syg takkan bagi perempuan lain rampas b dari syg . B tetap syg punya . Gembira rase hati bile b cakap pasal nak tunang tahun depan . Ya Allah , semoga ianya menjadi kenyataan .  Semoga b lah jodoh syg . Syg harap sangat . Dah macam macam yang kite lalui bersama . Suka duka bersama :) Banyakkk sangatttttt . Ya Allah , hanya Allah je yang tahu perasaan sayang ni banyak mane . Syg tak boleh bayangkan kehidupan syg kalau takde b nanti . B lah semangat syg . Kalau b takde , macam mane syg nak hidup ? Syg sayanggggggg sangat dekat b <3


Thanks For Reading :)